never_know_productions_snowboard_thumb

Never Know Productions – All Season Pipes

Излезе ново клипче на Never Know Productions! В него участват Иванчо, Лозьо, Ицака, Джими, Били, Монката и мн. други, които колективно размишляват над важни въпроси от живота, от сорта на… “как се правят тръби, кажи ми ти?!”…

Клипчето е заснето изцяло на територията на най-близкото място до София, което благодарение на своя отбор от едни от най-опитните шейпъри и карачи в страната, този сезон предлагаше отлични условия за фристайл, както за начинаещи, така и за напреднали – Сноу Парк Бороспорт в Боровец.

Въпреки липсата на сняг тази зима, курортът показа страхотен потенциал от гледна точка на произвеждането на изкуствен сняг, машини и възможност за поддържането на добри условия за каране по пистите. За съжаление, обаче паркът, така и не беше преместен на Ястребец 3, както предните години, а в продължение на цяла зима, остана в своя “промо” вариант пред хотел “Рила”.

Всички тръпнем в очакване, да видим какво ще ни поднесе новият сезон. Да стискаме палци, че Боровец, ще използва пълния потенциал от техника и екипът парк дизайнъри и шейпъри с които разполага!