Nescafe 3in1 Freestyle Week

Между 03.04 и 07.04, на територията на фрийстайл парк Витоша (пред хижа Алеко), ще се проведе Nescafe 3in1 Freestyle Week. В началото на пролетната ваканция, паркът предлага на всички желаещи, една неочаквано добра комбинация от ски, сноуборд и топло Nescafe. Фрийстайл паркът разполага с 2 фънбокса, 2 рейла, тръба и един скок. Всеки ден между 10.00 и 16.00 часа ще има безплатни уроци, водени от най-добрите фрийстайл скиори и сноубордисти. През цялата седмица опитнтите карачи ще демонстрират своите умения (между 12.00 и 14.00), сред тях са петкратният носител на титлата на Откритото държавно първенство по Биг Еър на България – Марио Беньо, Никола Плъков (победител – цялостно добро представяне VZ Trials Bulgaria) и Стфан Попадин. В рамките на тази уникална седмица, всеки желаещ ще може да пробва безплатно най-новите модели ски комплекти и сноуборд дъски!

Събитието е отворено за всички, които искат да се забавляват и да получат ценни съвети от професионални скиори и сноубордисти. 

На 07.04  (петък, след 19.00 часа) ще се проведе и официално закриване на седмицата. Това ще е първото по рода си събитие със светлинно шоу, фрийстайл демонстрации и награждаване на най-добре представилите се „ученици”. Естествено ще има и много музика от Бат Венци от ЬПСУРТ!

Събитието се провежда благодарение на NESCAFE и със съдействието на БАССЕС (Българска Асоцияция по ски свободен и естремен стил), Flipmode, Лавина ( Клуб по екстремни спортове), клуб Мотен, Planet X и спортен клуб BAS.

Източник: press release