Nescafe 3in1 & Burton в очаквано добра сноуборд комбинация

В края на месец януари NESCAFE 3in1 стартира нова игра съвместно с една от комапниите-лидери в сноуборд индустрията – Burton. Феновете на екстремните спортове ще имат за задача да открият на www.nescafe.bg три елемента, което ще им даде възможност да спечелят страхотни награди. Трите „неизвестни”, които участниците трябва да издирват са стик NESCAFE 3in1, червена чаша NESCAFE®  и сноуборд дъска Burton. След успешно изпълнена мисия чрез томбола ще бъдат определени 90 печеливши, които ще спечелят дъска Burton Clash.
 
Както повечето от вас знаят, Burton е основана през 1977 г. от Джейк Бъртън, смятан за бащата на сноуборда. Водеща марка на световния пазар и лидер в популяризирането на сноуборда и превръщането му в олимпийски спорт, Burton е и официален спонсор на Българската сноуборд федерация. Благодарение на авторитета и качествените си стоки, Burton е единствената сноуборд марка, създала съвместни колекции с Apple и Ipod,  Ducati, Armani, Motorola, Paul Smith, Andy Warhol Foundation.

NESCAFE 3in1 & Burton се съчетават в очаквано добра комбинация, за да поднесат за пореден път най-доброто на феновете, които обичат екстремните емоции.