GokceadaKitesurf2

Научи се да караш кайт – специална оферта от Баш Кайт КлуБа!

Все повече и повече приятели, които всяка година нямаха търпение да свърши лятото за да карат сноуборд, сега всяка година се молят то да продължи „още една две седмички“, за да могат да продължат да карат… кайт.

Познаваш ли такива хора? Ако смяташ, че е дошло крайно време лично да разбереш за какво иде реч – днес е твоят щастлив ден, защото имаме перфектната оферта за теб!

GokceadaKitesurf

Нашите приятели (олд скул сноубордисти, а сега и кайтъри) от Баш Кайт КлуБа предлагат специално намаление за „първите 10 сноубордисти от Whiteroom“, които се запишат на уроци на техния следващ кемп.

GokceadaKitesurf Баш Кайт КлуБа се намира на „рая за кайт сърфистите“ – прочутият с девствената природа, своята тюркоазно синя вода и благоприятен за кайт вятър – остров Гьокчеада, Турция.

Ето малко повече за кемпа:

Дати: 15-25 август
Kiteboarder program нива 1+2: 550лв.
Курса включва: 10 часа обучение. В цената са включени пълното оборудване, такса за сертифициране и членска карта. Съхранение и измиване на екипировка, техническа поддръжка, достъп до тоалетни, съблекални, chillout зона, шезлонги и хамаци, безплатен Wi-Fi интернет.
Записването: става на [email protected]. Побързайте защото местата с намаление са ограничени!

За допълнителни въпроси пищете на [email protected]