„Nature All Hip Hop“ Фест в Лясковец

За трета поредна година между 2 и 4 юли, в близост до Лясковския манастир, област Велико Търново, ще се проведе уникалния по рода си хип-хоп и реге фестивал – Nature All hip hop open air, Part 3 организиран от Blunt Bashment Foundation. Сцената ще бъде построена на китна поляна, оградена от борова гора, където ще има и къмпинг зона за посетителите. Участие във фестивала ще вземат над 40 български хип-хоп и реге групи, изпълнители и диджеи, съставящи основната прогресивна част на тази сцена у нас. Част от изпълнителите  са Wosh, FARS, DJ Darkstep, Sistah, Sensei представителите на старата школа Квартални братя и много други.

Nature All hip hop open air има изключително значение за развитието на музикалната култура в България. От друга страна този форум привлича вниманието на обществото към въпросите за опазване на околната среда и провокира екологичното мислене и действия на почитателите му. Лозунгите на еко-феста са „Мисли в зелено, човече“ ; „Искам да ми е чисто” ; „ПрироДА” ; „Зелена трева – чиста душа” ; „Ръка за ръка за чиста природа” и други. Организаторите са предвидили и различни дейности, чрез които да представят на цялата аудитория важни факти от последните години за замърсяването на околната среда в България и по света, както и различни инициативи на екологични организации и личности за преодоляването им. Медийни партньори на инициативата са радио Сити и списание „Vice“.

Каним всички почитатели на българската, модерна, младежка музика, навършили 18 години,  да посетят феста и да се забавляват заедно с нас. Организиран е и транспорт до мястото на фестивала: петък и събота от 14:00 – 19:30 (спирка на паметника Асеневци – конете).

За повече информация:
Мирослав Мошев – 0897 976200
Галин Джамбазов – 0895 688750
Калоян Георгиев – 0886 329624
Иван Петков – 0876 537622
PR – Славина Велева – 0898 218 234