„My Kind of White“ – фотоизложба на Александър Атанасов

Fabric гордо представя "My Kind of White" – фотоизложба на Александър Атанасов.

Ако си отварял поне един брой на сп. Whiteroom, сигурно си добре запознат с Александър Атанасов, името изписано върху повечето от най-силните снимки, които красят страниците ни, там под детайлите за карача, зад онази иконка с фотоапаратчето.

Имаме късмета да работим със Сашо още от самото начало на списанието – днес той има множество публикации, негово дело са 3 от общо 12-те ни корици, включително кадърът на представителя на Ninja Squad, Димо Петков, от последния брой. През всички тези години, той не е преставал да вдига нивото си и до ден днешен не спира да ни изумява с оригинални идеи всеки път, когато се видим за да ни показва новите си кадри.

А те са резултата на дългите часове, които Сашо прекарва на снега в планината, в града, денем и нощем, без значение дали небето е ясно или се сипе сняг, дали е топло или кучи студ, дали е с апарат в ръка или върху дъската си с приятели. Ето защо кадрите му разказват история на тези които са отворени да я чуят, а не са класическите старателно композирани "guy in the sky" снимки – лицето на сноубoрда по страниците на масмедиите в страната.

Сашо е печелил всевъзможни конкурси за сноуборд и скейтборд фотография, сезон след сезон не е преставал да се развива паралелно с карачите, миналата зима той беше българският фотограф по време на снимките на "At Equilibrium",а  без него сп. Whiteroom просто не би било същото…

Ето защо ни е изключително приятно да обявим първата авторска фото-изложба на Александър Атанасов – "My Kind of White", представена от магазин Fabric. Едно задължително събитие за персоналния календар – български сноуборд фотограф, които за пръв път представя най-силните си фотографии на български фристайл сноуборд карачи.

Откриването ще се проведе понеделник, 27-ми септември 2010 г., от 19:30 ч. в “Склада” (София, ул. Георги Бенковски 11). Ще се видим за по едно наздраве там!