Montana Spring Sessions 4

Ако все още се чудиш какво да правиш този уикенд – нашите приятели от team Disaster имат следното предложение за теб: Montana Spring Sessions 4…

Пролетните сесии в Монтана се завръщат с още по-голям набор от алтернативни спортове събрани на едно място. Тази година, по скоро за посрещане на лятото отколкото на пролетта, датата ще бъде 18 Юни, мястото скейтпарка в град Монтана. Ако се занимаваш с кънки, ски, сноуборд, БМХ, wakе, wakeski или скейт, заповядай на най-масовия фестивал за алтернативни спортове, за да покараш с приятели и да се позабавляваш.

Тази година ще бъдат изградени специалнo WAKE трасе в близост до скейтпарка, JIBBING трасе за ски и сноуборд и RAM Air Bag възглавница с два скока. Ще бъде направена и фън зона със slackline, жонглиране и др.

За закриване на събитието от АИСА Дизастър са се погрижили, за парти под звездите в комплекс Аугуста, където ще можете да се настаните на палатка (за 5 лв.) или за взискателните на бунгало (срещу 50 лв.). Ръгби в басейна няма да може да се играе, защото ще е пълен. Затова пък ще има нощна сесия с wake, wakeski, wakeskate, bodyboard, surf или с каквото Ви хрумне.

Заповядайте да се насладим на неочаквано добрата комбинация. Не с кафе, а с приятели, парти и много каране.

Всичко това, разбира се e възможно благодарение щедрото спонсорство от CONTRABANDA и VERTIGO и с подкрепата на EXIT, HYPERLITE, БАССЕС и RAM.