Мони Митрев за City Jam (Нови Сад)

Както вече съобщихме, Мони Митрев се класира втори на City Jam в Нови Сад. Ето малко подробности за събитието, които той ни сподели:

„Пристигнахме към 13:00 ч., защото беше планирана тренировка от 12 до 16:00 ч., но в същото време трасето още не бе готово. Заварихме голяма купчина сняг, нечовешки дълъг дабъл кинк, фрапиращи гапове и супер малък екип, който трябваше да разхвърля този сняг по дървената конструкция.

Решихме, че няма да се справят с организацията, и се прибрахме до хостела, да чилнем малко и към 15:00 ч. отново да се върнем. Точно тогава пък бяха започнали да карат – как успяха тия хора да се справят с трасето, изобщо не разбрахме. Започнахме да караме, а в началото беше много странно . Снегът беше събран от ледена пързалка, а уредите на пръв поглед изглеждаха огромни.

Сетът представляваше: най-дългият дабъл-кинк, който съм виждал, малко скокче, рокет тръба, а от другата страна имаше уолрайд и отгоре флет тръба с голям гап на излизане и оттам можеше да се гапва върху даунрейл, а накрая трасето приключваше с пирамида.

Докато свикнем с уредите беше странно, но след това се почна с триковете и рязко стана мазало! Тренер Ице направо уби – няма как да не го отбележа! Мали рапер ме изненада с какви трикове избухна, хаха. Като цяло българското присъствие беше много на ниво – изкефих се на макс. Димо Гъзето също ги уби – имаше голям гап с кацане на рейла, той направи всякакви трикове там! И Марио Беньо беше много стилен.

Моята линия не мога да я опиша подробно, защото беше хаотична, но като цяло ми се получиха нещата – фронт флип от тръбата на уолрайда, ударих и целия дабъл кинк, което беше трудно, защото както споменах, беше мега дълъг.“

monkata-1