MODUL – music / related art

Този месец в София ще бъде поставено началото на поредица от аудиовизуални събития, които ще обединят различни по стил и характер артисти – банди, dj’s, vj’s и фотографи. Платформата, която има за цел да събере и представи пред широката публика класически, авторски и експериментални проекти носи името MODUL. Като създаден от множество парчета, MODUL ще бъде сглобен от всички тези разнообразни проекти. Първите от тях ще се случат на 10, 11 и 12 февруари.

През първият ден ще чуем „инструменталната битка” на Cosmicheski Scandal, както и Mr. SMIFF & Zazizazi със “stylish modern punk electric salad”. За визията по време на вечерта ще се погрижи KMN.

През втората вечер зад грамофоните и компютрите ще бъдат Munsee и Imagandy, като също така ще чуем и хората от POPARA. Авторските визуализации, в които ще се зазяпваме ще бъдат дело на Vladzen и Vijdai.

Третата вечер ще затвори това първо събитие на MODUL с 1000 Names в комбинация с визуалната лаборатория Phormatik. След тях ще видим и hip-hop, rare grooves и disco breaks от виенското крю от Personal Records – Herr Preddy и dj Buzz.

Вече ти споменахме за dj Buzz в 11-ти брой на списанието. Сега, благодарение на Personal Records, всеки първи посетител на всяка една от трите вечери ще получи от нас последната плоча на dj Buzz, заедно с последния брой на списание Whiteroom. Освен това пък, първите петима вредили се ще получат cd компилация на Personal Records от онлайн магазина Cleckshop.

Както казахме датите са 10,11 и 12, мястото е клуб Twins, началният час е 22:00, а входът в размер на 5 лв.

Ако това ти се струва интересно, наблюдавай виртуалното пространство на MODUL – modulcrew.blogspot.com, където всеки проект ще бъде представен със снимки, музика и специфична информация.