Mark Frank Montoya вече кара за Nitro + The Block

Един от най-gangsta персонажите в света на сноуборда – Mark Frank Montoya, подписа три годишен договор с Nitro.

Теаm manager-a на Nitro, Tonino Copene е повече от доволен от сключения договор и не може да спре с хвалбите: "Mark Frank e просто невероятен, с характера си той е точно човекът, който ще пасне перфектно в нашия отбор. Обожава да кара, стилът му е толкова агресивен и завладяващ – всички го обичат!"

В последно време около името на MFM се шуми много – наскоро Snowborder Magazine постави MFM на трето място в класацията си за топ карач на годината, а от Transworld Snowboardings Rider Poll Awards той отнесе титлата "Rock Star of the Year". Освен това Mark Frank е и преуспяващ собственик на хотел – The Block, който е построен с цел да задоволи всички нужди на един сноубордист.

Ако случайно имате път към Lake Tahoe, California, нямате идея къде ще отседнете и ще прекарате почивката си, мястото е едно – The Block.

Историята е следната: имало едно време един професионален сноубордист на име г-н Marc Frank Montoya, на който му се налагало да прекарва голяма част от времето си по хотели. До тук добре, но скоро той осъзнал, че в повечето от тях нямало нито условия за нормално битуване, нито нормално отношение към госта, а отгоре на всичко ти одирали кожата с космически цени и като за капак те гонели, ако в уречения ден не си се изнесъл с багажа си до 10 сутринта… Че кой по дяволите става преди 10, освен ако не е за някой перфектен ден с два метра пудра???!? Та въпросния г-н Montoya a.k.a. MFM, споделя със своя зет Liko Smith (който MFM определя като гений в хотелиерския бизнес) своята идея за The Block и Liko за нула време успява да осигури нужния заем за закупуването на набелязаното място в South Lake…

Резултът – хотел с петдесет и две стаи, всяка от които е оборудвана "САМО" с вещи от първа необходимост – като зпаочнем от сушилни за ръкавици и обувки, минем през Playstation 2 и лаптопите с безжичен интернет, видеотеката с култово съдържание (безплатна за ползване от гостите на хотела) и стигнем до огромното джакузи на покрива под звездите, обикновено оборудвано с група полуголи мадами.. Не трябва да пропускаме и 18-те signature стаи обзаведени от Roxy, DVS, Zoo York, Napster, Spy, Flow, The MFM Suite (който както се досещате се води "президенсткият апартамент") и т.н.

Ето какво представляват някои от най-интересните стаи. Като за начало ще влезем в signiture стаята "VIVID", която включва както обичайните за интериора PS2, DVD player и огромен телевизор така и достатъчно порно, което да засити глада ви за такъв род "развлекателни" филми до края на вашите дни… Тези пък от вас, които държат след цял ден каране да се накиснат в джакузи в стаята си с някоя мацка, трябва да си резервират "SPY". Е, доколкото ми е известно в цената на стаята не е включена и мацката, но поне джакузито е двуместно… Стаята на самия Mark Frank Montoya, пък е почти като кино салон със своя 56-инчов телевизор и както и се полага се намира до hot tub-a на покрива. Само като допълнение ще кажа, че банята е с хромирана облицовка…

Аз лично съм адски любопитен какво представлява "NJB" Lounge, което може да се наеме дори за $20 на час и където домакините обещават да обслужат всички ергенски нужди на гостите, като ако желаете можете дори да се ожените там ХЕХЕ!

Също така хотела разполага с "Bluebird waxroom", където безплатно можете да ваксирате и освежите вашата дъска – едва ли ще липсва нещо за тази цел! Ако пък евентуално се чудите какво можете да правите освен да се спуквате от каране ще изредя само няколко варианта – байкове, концерти, казино, разходки с хеликоптер, риболовни екскурзии, моторни лодки, голф, блейдове, уейк, скейт, яздене, сърф и кайт, водни ски, катерене, екскурзии с луксозни яхти и какво ли още не… Едно става ясно – скуката там е забранена.

Киноманите в лобито на The Block могат да открият списък от DVD-та, които могат да наемат безплатно. Филмите вървят с пакет пуканки – пак безплатно. Няма нужда да споменавам, че в DVD-списъка фигурират освен култови филми от сорта на Reservoir Dogs, 28 Days Later, така и най-новите скейт и сноуборд филми.

Не знам какво да кажа още… За обслужването? Четох писмо на един от невероятно доволните клиенти на хотела, който казва – "На 50 съм, а вие ме накарахте да се почувствам пак на 18…" А пък за тези, които не ме разбраха правилно с последното изречение и си мислят, че там е санаториум за пенсионери, хвърлете един поглед на снимката долу, която (както и останалите от статията) сме си позволили да откраднем от сайта на хотела. Извинявай Marc, завиждаме абсолютно благородно!

Ако нямате път към Lake Tahoe, California поне посетете www.blockattahoe.com