Луи Вито влиза в мейнстрийма през „Dancing with the Stars”

Както лесно може да предположиш, „Dancing with the Stars” е американското „Vip Dance”/ „Dancing Stars”. А участието на Луи Вито там е като да гледаме в идния сезон на „Vip Dance” Джими Чокоев да разцепва подиума редом до Сашка Васева. Та дори и по- епично, защото Вито ще го гледат всичките 51 щата по ABC. Всъщност новината е още по-фрустрираща. Как превръщаш това:

В това:

И по-точно, защо?

А сега и другата новина – освен, че младият Вито ще танцува по телевизията, по този повод той ще води и блог за списание „People” ( тук родният еквивалент е – Лозьо води блог към сп. „Шок”).

На пръв поглед случката те кара да си кажеш неща от рода на: „Уоу, той защо подяволите се замесва с мейнстрийма, продава ли се?”. На второ четене обаче – какво пък толкова? Момчето отива да разцепи по телевизията след като разцепи с двоен корк 1080 наскоро, и дали танците са му били в минус и телевизионната слава го е развалила, ще разберем едва след като всичко премине.

Дано това да не попречи на младия Вито да се подготви за Олимпийските игри във Ванкувър тази зима. Няма как да не споделим обаче, че официалното изявление в личния му сайт е малко странно –  „…Луи ще може да бъде посланик на сноуборда и да представи спорта пред милиони и милиони хора. Точно от това се нуждае сноуборда, за да достигне до следващото ниво на популярност.” Следващо ниво на популярност на сноуборда в САЩ – робини носят сноубордисти на ръце? Ако обаче говорим за нашите си, български мащаби, ако Джими развърти едни танци по телевизията със Сашка и Мон Дьо, ще бъде жестоко!

Разбери мнението на Луи в интервю тук.

снимки: Louievito.com и People Magazine