Лозьо с покана за Burton Spindl Spring Session 2011!

Лозьо Димитров се сдоби с поредно признание, след като получи покана за провеждащото се за пета поредна година в чешкия курорт Spindleruv Mlyn – Burton Spindl Spring Session.

Събитието ще се състои между 31-ви март и 3-ти април и за пореден път има не-леката задача да изпрати зимата по подобаващ начин. Естествено, за целта организаторите обещават да са гостоприемни и на лице да е перфектно шейпнат парк.

Поканени са едни от най-талантливите европейски райдъри, които ще разцъкат парка пректиран и конструиран от Snowparkdesign в рамкте на няколко дни. И разбира се, щастливи сме, че Лозьо Димитров намери място средпоканените за участие в обявеното за най-силно събитие в Чехия през последните години.

Въпреки, че Burton Spindl Spring Session има основно за цел да събере райдъри, фотографи и оператори с цел приятни и "easy" сесии, организаторите са планирали и пет интересни състезания: (Best Riders, Trick Countdown, Corner Session, Freeride.cz Public Spring Sessions Jam и Best Event Photo Contest).

Пожелаваме на Лозьо да се върне с награда, а вие очаквайте снимки от събитието и на whiteroom.info.

Лозьо заминава в Чехия със съдействието на своите спонсори: Airhole и Ashbury.

Още информация: www.spindl-spring-sessions.cz