Loop Rail Strike (Ден 1-ви) – Карачите разцепиха за загрявка

Температурата беше ниска. Не знам точно колко ниска, но ако тогава термометърът ми стоеше в ръката, живакът щеше да опира в плочките на любимия ни паметник на Съветската армия! Под чичката с шмайзера, благодарение на S-Culture и  LOOP, преди няколко часа днес (19.12.2007г), карачи от няколко части на България плюс гости от Словакия, Австрия и Полша разцепиха от каране уредите построени специално за състезанието Loop Rail Strike 2007. След настъпила промяна в програмата, се проведе само тренировка за карачите като те сефтосаха двата фънбокса и рейла поставени върху централното стълбище на паметника. Начало на сесията даде Гелето като всеки следващ трик, както от него така и от другите беше все по-сигурен и силен. Независимо какъв трик правеше, Наско от Момчиловци го лепеше адски стилно и в този дух го последваха момчета като Лозьо, Гелето, Павката, Гумата, Никола Плъков, Марио Беньо и особено Румбата, който заедно с Ицо Роберто за пореден път показа високо ниво рап. Женската линия в сноуборда представиха Теди и словенската й колежка Basa Stevulova. Не се размина обаче и без пребивки, но всички са живи и здрави и вече опитомили двата бокса и рейла, точат лиги как да ги доразцепят на финала.

Всички карачи се изкефиха на уредите, въпреки че по време на състезанието от единия бокс се откачи дървен панел под напора на неспирните трикове върху него. За да се уверите обаче, че всичко ще бъде в пълна изрядност за предстоящото състезание, на ставане от леглото утре сутрин – 20-ти, в 9 ч. може да си пуснете сутрешния блок на Нова ТВ, където ще се излъчи пряко предаване от паметника включващо интервю с организаторите.

Новата програма за 20-ти е следната – от 16 ч. до 17 ч. ще се проведе още една тренировка. След това ще започнат квалификациите и така докато не стигнем до финала и обявяване на хората, които ще си разделят наградата от 3000E. След като всички се намръзнем хубаво е идейно да се насочим към партито по случай състезанието, което ще бъде в клуб Алкохол. Носете си доброто настроение и викайте повече!

снимки: Limpa