Lifetime Achievement Award for Drew Stevenson

Преди седмица, много поклонници на сноуборд индустрията се струпаха в Ливинго (Италия) за да видят месията по време на неговото кратко завръщане на сцената. На Source Industry Forum, Дрю Стивенсън – кръстникът на Onboard, Method, TTR и всички "party heads", получи награда за върхови постижения в сноуборда, почитаща всичко, което е направил за спорта, който всички обичаме толкова много.

Преди много години, когато повечето от сегашните стажанти в TTR все още не са били родени, г-н Стивенсън пристигна от "земята отдолу" за да обърне европейската сноуборд сцена надолу с главата. През 2008г. той напусна индустрията и слухове гласят, че от времето прекарано в Хосегор (Франция) след оттеглянето му, той се вдъхновява да напише книга, която се очертава да бъде първият бестселър от сноубордист и най-вероятно първата и последната книга закупена от голям брой сноубордисти по цял свят. "Овцата, която се научи как да кара сноуборд – автобиография на Дрю Стивенсън".

В Mickey’s Pub, след един трилион power point презентации изпълнени с депресиращи факти и фигури за сноуборд индустрията, присъстващите на форума прегледаха и една презентация която накара стаята да се изпълни с радост и настроение, напомняща им, че парите не е единствената причина поради която всички ни работим толкова усилено за да се развива този спорт. Правим го защото сноуборда значи приятелство, фън и незабравими завои в пудрата. Странното е че самият човек, който ни припомни това си беше една жива модерна интерпретация на Исус – с дългата си коса и брада, хората го различаваха само по тениската му на Asthetiker и коженото му яке.

Благодарим на Дрю за всичко, което е направил за сноуборда.

Текст: Da Bossmann, TTR