Краят на сезона в Пампорово – Stavri Invitational

Сед бът тру – сезонът в Пампорово приключва, но пък оттам обжещават епично закриване, пръст в което има и един от любимите ни скиори – Тони "Ставри" Черешаров.

Та Ставри ви предизвиква да покажете стил и въображение! Ето какво още споделят организаторите за предстоящото събитие:

13.04 (събота), заповядайте в Пампорово, на специално изградения от нас басейн на ски плац Студенец! Съоръжението предлага три коридора с различна степен на трудност, което значи само едно … всеки може да се пробва! С каквото Ви хрумне … ски, дъски, лодки, шейни, дюшеци, пояси, с костюми, екипировки, бански … или пликче?! Освен това не си мислете, че борбата ще е само за чест и слава! Ще има и награди, но за това малко по късно ;) Разбира се очквайте свежа музичка и още по-свежия коментар на а.к.а Кеша (WoooHooo) !!!

Вероятно се чудите къде ще отседнете и има ли нещо по-така ? Е, помислили сме и за това! Специални горещи оферти за настаняване за събитието с любезното съдействие на пет звездния хотел Орловец и Пампорово АД. С хапване, без хапване, който каквото си търси.

Следете страницата на евента за да не изпуснете офертата!!!

А в неделя нали знаете …. БЕЗПЛАТНО КАРАНЕ!!!

Ние най-вероятно ще сме там, просто защото всичко това няма как да не е забавно. За още подробности и актуална информация следете страницата на събитието във Facebook.