King of the Rail!

Опитът показва, че безснежните дни през декември и януари могат да са изключително дразнещи. Хем е зима, дългоочакваният период, през който карането на сноуборд се превръща в основно занимание – хем по планините снегът все още е дефицит.

Без паника – спасението е на лице! Както повечето от вас знаят, паркингът на магазин Sportrax се сдоби с чистак-бърсак нова конструкция с изкуствена настилка, на която са поставени рейл и фън-бокс, целящи да направят делниците, а и липсата на сняг по-поносими. И за да може картината да е завършена, Sportrax, BAS, Whiteroom и NESCAFE 3in1 ви предлагат една неочаквано добра комбинация за развитието на сноуборд културата в България –  King of the Rail. Събитието, което ще събере най-добрите рейл карачи в страната, за да премерят сили в градски условия.

Датата е 21-ви януари (четвъртък), а организаторите са се постарали всчко да е на лице – готина музика, зареждащи чаши с топло NESCAFE 3in1и много изненади, както за участниците в състезанието, така и за дошлите просто да позяпат и релаксират.

Събитието ще протече в два етапа – квалификации, които ще се проведат под формата на джем сешън и финал, в който класиралите се, ще се изправят директно един срещу друг, а победителят, както си му е редът ще бъде корнован “King of the Rail”. И естествено всичко ще завърши с подобаващо за случая кралско парти. Мястото е клуб Sugar. Специални гости ще бъдат Beat Assasins, Jimmy Mofo и Mc Darrison.

Малко по-надолу ще намерите програмата на “King of the Rail”, а желаещите да участват, могат да се запишат предварително на www.sportrax.bg и www.whiteroom.info.

За да се запишете за участие свалете и попълнете ДЕКЛАРАЦИЯТА и ФОРМУЛЯРА. Попълнените документи изпратете на [email protected]

10:00 – 14:00 ч. – отворена сесия (всеки желаещ може да кара на конструкцията)
10:00 – 16:00 ч. – записване
16:00 – 17:00 ч. – тренировки
17:30 – 19:30 ч. – квалификации
20:00 – 21:00 ч. – финали
21:00 ч. – награждаване