JP Walker продължава напред

След като наскоро се раздели с дългосрочния си договор с Forum Snowboards, живата сноуборд легенда JP Walker тази година ще се концентрира върху няколко нови и оригинални проекта. Като за начало – в момента Walker работи по ексклузивно iTunes JP Walker Video, както и по снимките за серия на MTV Cribs.

Паралелно с това Walker, пътува по света за да довърши поредица от реалити серии озоглавени "The Benji Project". "The Benji Project" е шоу по идея на професионалния сърфист Benji Weatherly, което цели да покаже живота на неколцина про сърфисти и подбрани креативни личности от различни среди – всички обединени от споделената страст за каране на сърф. Walker, който е главния представител на сноуборд средите, се присъединява към отбора от личности участващи в проекта, като Tosh Townend, Tony Hawk, Kalani Robb, Tom Carroll, Rizal Tanjung и Jack Johnson.


Снимка: Dicek

Целта на Walker е да покаже доколко е прогресирал в сноуборда през годините, както и неговото отношение относно начина по който спорта е представян пред широката публика.

"Устремен напред, искам да участвам в проекти, които уважават и оценяват приноса на професионалните карачи. Искам работата ми да е свързана с повече, освен самото каране. Искам да допринасям към правенето на истински сноуборд филми и да имам участие във всеки аспект от маркетинговата дейност свързана с отбора на компанията"

Ето и малко спомени от "добрите стари времена".

Technical Difficulties. Mackdawg Productions. (1999г.)

True Life. Mackdawg Productions. (2001г.)