Jam On It 2008 в Смолян и София

На 19-20.09 в Смолян и на 22.09 в София ще се съберат едни от най-добрите хип хоп артисти в света. Представители от Англия, САЩ, Германия, Холандия, Полша, Тайланд и Италия ще мерят сили в деветото издание на фестивала JAM ON IT – РАЗЧУПИ СИТУАЦИЯТА с NESCAFE 3in1 – oрганизирано от SLEEPWALKINGZ, NESCAFE 3in1 и ОБЩИНА СМОЛЯН.

Над 100 диджеи, брейкъри и графити артисти ще участват в грандиозното събитие. Сред специалните гости на фестивала ще бъдат легендарни изпълнители като MAURICIO(USA/ITALY), който е съосновател на двете най-големи и известни бибой крюта в света Rock Steady Crew-USA и Battle Squad-GER. Небезизвестният Mo’E’Rockz (Mpire Records/Манхайм/Германия), поканен да участва в церемонията по откриването на Олимпийските игри в Пекин. Световноизвестният рапър DONALD D (USA) и популярният графити артист REBEL169 (Германия). България ще бъде представена от най-прочутите си хип хоп артисти СПЕНС, УДАРНАТА ГРУПА, САМУИЛ, SKILLER, NASTE и много други.Освен международните танцови битки на фестивала ще има възможност да се наблюдава и шоу спектакли на гостите от чужбина, а неизменна част от събитието ще бъде специално шоу на SLEEPWALKINGZ CREW. През трите фестивални дни, за феновете ще има неограничено количество NESCAFE 3in1 и позитивни емоции. Програмата на фестивала включва още: уъркшопи, загряващи и автър партита, графити екшън пойнт, маркет плейс.
На 19 септември купонът ще бъде разчупен с ROCK YA SOUL SESSION воден от SOUL TROTTER (ХОЛ). Уъркшопите, които започват в събота на обяд, заедно с участниците ще предоставят необходимата информация на феновете.

На 20 септември JAM ON IT – РАЗЧУПИ СИТУАЦИЯТА с NESCAFE 3in1 продължава с GRAFF ACTION POINT с участието на български и международни артисти. В същия ден от 19 ч. ще се състои основното събитие –  Оспорваните танцови битки ще се преплитат в програмата с различни шоуспектакли, колоритни гости и импровизации. А в края всички присъстващи ще се съберат на AFTER PARTY в сградата на хотел Смолян, където ще станат част от атмосферата на оригиналните партита организирани от SLEEPWALKINGZ.

На 22 септември шоуто продължава в София пред Народния Театър. Деветото издание на фестивала JAM ON IT – РАЗЧУПИ СИТУАЦИЯТА с NESCAFE 3in1 ще представи най-доброто от световната хип хоп култура.

Благодарение на Nescafe 3in1 феновете на хип хоп културата ще могат да се насладят на поредният JAM ON IT и да очакват с нетърпение традицията да бъде продължена.