J-Ro от Alkoholiks в София!

Високоградусен ХИП ХОП ще залее българските фенове на 14 Май в Клуб Ликьор София. The “LIKWIT BUMZ” или J-Ro от легендарните Alkoholiks и най- горещият хип хоп DJ на Европа Phat Phillie с ексклузивно участие в София.

Представи си вкуса и аромата  на изключително скъп  коняк допълнен с хубава кубинска пура. Това може да се сравни само с колаборацията между класически ХипХоп изпълнител, J-Ro от Alkoholiks и Phat Phillie ,DJ  с 15 годишна кариера зад гърба си.

След фурора предизвикан от Dj Premier& Blaq Poet, BLOK Entertainment има честта да представи на живо в София – J-Ro, 1/3та от коктейла на легендарните The Alkaholiks и  PhatPhillie (Bum Squad DJ’s) , които ще ви предложат нова дефиниция за забавление, а именно LIKWIT BUMZ.

В хип хоп свят изпълнен с коли, жени и насилие много хора са забравили едно от основните правила на тази сцена – да се забавляваш. А когато става въпрос за забавления, има едно име което само по себе си казва всичко – The Alkaholiks. Известни още като The Liks те оставят своя отпечатък в хип хоп историята с 5 разцепващи албума, в които фигурират гости като Busta Rhymes, Q-Tip, Diamond D и други, а когато започват да излизат на сцена рамо до рамо с величия като KRS One, Ice Cube & Too Short, феновете в залите възторжено викат заедно с тях – Daaaaaaaam!

В средата на 90-те те сформират The Likwit Crew, съвместно с Xzibit, Defari, King Tee, Lootpack и Dilated Peoples.  

Още от началото на кариерата си J-Ro, изпъква с рими, изпълнени с невероятно чувство за хумор и ирония, които са и отличителният белег на The Alkoholiks и най- добре знае как да се погрижи за високия градус на настроение.

След дългогодишно приятелство и множество съвместни изяви J-Ro и Phat Phillie, resident DJ в най- култовия клуб в Хърватска Aquarius и предпочитан гост в най-горещите клубове в цяла Европа, ще представят на българските фенове първия концерт на LIKWIT BUMZ.