Изложбата ще е в галеря „Мургаш“, от 7-ми до 21-ви май

Дори след толкова силен откъм ивенти сезон, какъвто беше този, спокойно може да се каже, че SnowCulture Ski, Snowboard and Photo Challenge беше като черешката на тортата. Четири дни безгрижни сноуборд сесии в уникалния по размери и форми парк, изграден от шейпърите на Flip Mode, сред красивата природа на Рила планина. С най-добрите карачи налице, местността около х. Рилски езера се превърна в истински рай за всички присъстващи сноуборд фотографи. Всичко това бе съпроводено от луди партита, нови запознанства, яко настроение и неотлъчни усмивки от лицата на всички (карачи, шейпъри и фотографи), въпреки повредата на влека,  силният вятър носещ пустинни облаци и мисълта, че сезонът наистина се изплъзва, за да даде път на жегите и лятото.

Изложбата с най-добрите снимки от ивента ще се проведе от 7-ми до 21-ви май в галерия "Мургаш" (ул. Мургаш 6, София).

За фотографите взели участие в ивента.
Снимките за участие в изложбата, които ще се борят за наградите предоставени от организаторите и партньорите на ивента ще си приемат в работно време в "малкия" магазин Boardshop (ул. "Цар Асен" 87, София).
Срок за подаване: от 25-ти до 30-ти април;
Размер на разпечатките: минимум 40x30cm;
Брой фотографии: желателно е подадените фотографии да са минимум 5;
Обработка: позволено е снимките да се обработват за неща като умерено коригиране на цветове, острота и контраст на изображението. Монтажите не са позволени.
Други изисквания: Моля напишете имената си, телефонен номер и еmail адрес за контакт на плика или на отделен приложен лист, но не и върху самите принтове. Подадените кадри ще бъдат оценявани анонимно от журито.


 х.Рилски Езера на фона на пустинното небе.