Whiteroom-Magazine-br_9

Излезе брой 9 на Whiteroom!

Случи се нещо неочаквано и необикновено – списание Whiteroom излезе навреме! Брой 9-ти на Българското сноуборд списание е вече по магазините и в него ще намериш профилите на машината от Голи връх – Свлеч, както и на сноуборд ветерана Димитър Иванов – Зеления. Очакват те и истории от Snowculture  Photo Challenge събитието на Рилските, от Dachstein и провелия се там Horsefeathers Pleasure Jam, интервю с хърватина Матя Дукич, blitz round двубой между Кебапа и Кебапчето, youngblood на броя, дежурните полезни и безполезни съвети, много много картинки и цял зимен гайд.

Добавеният в списанието Winter Guide ще те ориентира сред множеството продукти за предстоящия сезон, ще ти даде новини относно зимните ни курорти, както и съвети за различните части от екипировката ти.

След като изчетеш списанието от предна до задна корица и обратно, започни да се подготвяш за партито, което ще спретнем по случай започващия полека 08/09 зимен сезон. За това къде и кога точно ще се състои той, очаквай информация на сайта на списанието съвсем скоро!

Наздраве!

Списък с имената и адресите, на повечето от магазините, на които може да го намериш виж тук.