Иво Андреев с първо място в Румъния!

Българският сноубордист Иво Андреев се представи повече от отлично на провелoтo се в Румъния, в рамките на месец февруари, Mountain Dew Snowground Zero. Mountain Dew Snowground Zero е верига включваща 5 състезания, която се организира от румънския портал за екстремни спортове H2O.

На 23 февруари се състоя Moutain Dew City Slide. Иво успя да направи frontside tailpress 270 out на рейловете пред общината в Букурещ, с което зае и първото място в състезанието. Това е трето издание на Mountain Dew City Slide, което тази година завърши с концерт провел се отново в центъра на румънската столица.

Иво взе участие и в кикър сесия, в която се класира трети. Това му донесе солиден сбор от точки и му позволи да вземе участие и в същинския финал, който допусна 15-те сноубордисти събрали най-много точки в предишните етапи от веригата. Финалът, носещ името Freakstyle III се проведе на 24-ти февруари в Snowpark H2O в куорта Predeal. И във финалът Иво доказа, че се намира в страхотна форма и завърши първи в генералното класиране! А ето как изглеждаше и то:

1-во място – Иво Андреев
2-ро място – Kinda Geza
3-то място – Vlad Voinescu