Isenseven – „Teenage Love Graffiti“ трейлър и нов уебсайт

Servus на всички от Isenseven crew! След една дълга година лутане в дебрите на интернет общностите на MySpace и Facebook, най-накрая успяхме да изградим собствен дом на Isenseven и то с малко Web-2.0-big-pimpin обзавеждане. Не всичко е напълно функциониращо в момента, но разцъкай наоколо (www.isenseven.de) и се зававляваю с тазе Beta-Version. И все едно това не е достатъчно, вече сме подготвили и нов трейлър на "Teenage Love Graffiti", който можеш да видиш също на сайта.

След още един интензивен сезон изпълнен със слънчеви дни, пухкава пудра, тъмни нощи в големи градове, пътешествия до някои от най-красивите заснежени места по планетата и серия от кофти контузии, можеш да гледаш 4 минутна колекция от кадри от новия филм на Isenseven "Teenage Love Graffiti".

Очаквайте филма на DVD тазе есен с каране от Erik Botner, Michi Zirngibl, André Kuhlmann, Christophe Schmidt, Torgeir Berre, Fredrik Evensen, Ethan Morgan, HC Bergheim, Joonas Mustonen, Peter König, Ludwig Lejkner, Tobi Strauss, René Schnöller, Xaver Hoffmann, Fipse Strauss, както и любимите ни кадри на летящи млади Euro дечурлига, пребивки, джиббинг простотии, бонкинг, пиене и т.н….- всичко това уловено с high-def камери и сглобено по начин, който ще те накара и ти да искаш да купонясваш с твоята шред-пръчка.

Посети www.isenseven.de
Гледай трейлър на "Teenage Love Graffiti" и в wr.tv