International Urban Culture Festival „Street Heroes”

Ърбън културата се сблъсква с Югоизточна Европа между 12-14 август в Tineretului Skatepark Букурещ, Румъния. Организаторите на ивена, Freestyle House Romania обещават истинско зрелище: седем ърбън дисциплини в които ще вземат участие световно известни атлети и артисти, всичко това на едно място в рамките на тридневния интернационален фест за ърбън култура "Street Heroes". Скейт, BMX състезания, графити, стийт арт, стийт танци и яка музика.
 
Не изпускай шанса да посетиш един от най-големите скейт-паркове в Югоизточна Европа това лято. Ивентът ще събере огромни тълпи от хора, като теб. Скейт състезания за прота и аматьори, BMX боул състезания, Freestyle Throw Ups, Handstyle Tags и Sketching, стрийт артисти ще интерпретира околната среда по свой собствен начин, талантливи танцьори ще разцепват под звука на яки бийтове. Миксове, концерти, танци, трикове, шотове – пълна лудница.

Така че – зарязвай всички други планове и уговорки, подготви се между  12-14 август да нахраниш кучето, да си хванеш раницата и да зацепиш към северната ни съседка. Само не забравяй фотоапарата и доброто настроение…

Цената на билета и за трите дни ще е само 20 евро!

Посети www.streetheroes.eu за подробна информация за ивента.

Facebook – http://www.facebook.com/streetheroesfestival
Twitter – http://twitter.com/streetheroesro
Myspace – http://www.myspace.com/streetheroesfestival