Intercrew – една уникална сноуборд сбирка!

След пет издания на Intercrew, под формата на фристайл състезание за поканени приятелски крюта карачи, организаторите решават да превърнат следващия ивент в задружен батъл между отбори на списания…

И наистина този път покана за ивента бе отправена към сноуборд списанията в Европа и състезанието ще бъде нещо като приятелски "media jam session". Всяко списание ще им отбор от 6 души – 4 карача + редактор и фото едитър, които влизат в ролята на капитани на отбора. Състезанието ще се проведе в Chamrousse (на 30 мин от Гренобъл) между 25 и 28ми март 2010.

Intercrew се организира от френските сноубордисти Брини Вулен и Бруно Ривоар, като oще от ден първи, фокусът е обърнат изцяло към карачите, а нещото на което държат най-много организаторите е приятелството!… Ивентът не предлага големи парични награди, не държи на огромни трикове – това което печелят всички накрая са няколко яки дни каране в страхотна атмосфера в уникално шейпнат парк. Звучи точно като духа на оригиналните for riders by riders състезания на TTR, още когато нямаше ранг система, а карачите печелиха билети за финала – ивента на Терйе Хаконсен (The Arctic Challenge).  И точно заради това сме супер доволни и щастливи, че списание Whiteroom също получи покана за участие в ивента следващата година!

Кадри от Intercrew 6, 2009г.