Детайлите около Stinky Family At Borovets Resort

Както вече със сигурност знаеш, Stinky Socks планират вълнуващ евент в Боровец в края на месеца. По този случай хванахме Stinky да ни разкажат малко повече за това какво точно са намислили и какво предстои да се случи на родна територия.

Каква е причината да дойдат всички райдъри в България и колко време ще останат? Какво си планирал за престоя им?
Миналата година, по време на Stinky Socks Trollhaugen Week, си говорехме с Marcus Rand и Austin Young каква е следващата стъпка за Stinky и те двамата бяха в един глас “време е ние да дойдем в България” и така след четири години организиране на събития в Щатите решихме да направим нещо и тук. Целта ни е да снимаме първия Stinky Socks филм, който да е заснет само в България и затова и поканихме огромна част от хората. В продължение на месец ще идват и ще си тръгват различни крю-та, но пика ще е на 27.01 в Боровец където всички ще се съберат заедно за демото ни.

Улала! Лесно ли ти беше да ги навиеш да отделят време да дойдат в разгара на сезона? Предполагам, че всички са доста заети по това време на годината?
Да, доста от тях имат проекти за които снимат точно по това време. Jesse Paul и Erik Leon снимат за на Bode Meryl филма и генерално да дръпнеш някой от такъв проект е доста сложно. Според мен факта, че не са идвали в България никога ги съблазнява.

Мислиш ли че помогна това, че България натрупа допълнителни бонус точки популярност на световната сцена след като се появи в Method Movie 2 и на страниците на Method Mag 18.1?
Според мен вълната с България започна още от идването на Mark Goodall и Trash League преди почти 4 години. След това Sexton и JP, от тогава страшно много хора искат да идват. Миналата година тук бяха и Mike Rave и Jake Kuzyk и снимаха за на vans филма.

За момента кой е потвърдил, че ще дойде?
Jesse Paul, Erik Leon, Nick Dirks, Marcus Rand (Yawgoons), Jake Schaible, Andrew Brewer, Joonas Eloranta, Jessi Blackwell, Jeffy Gabrick както и част от две от крютата спонсорирани от Stinky – Strange Brew (Danny Kern, Ian Daly) и GBP – Gremlinz.

Какъв е планът за 27-ми? Как ще протекат нещата?
Искаме да е като каране с приятели в парка. Все пак сме заложили някакви времеви граници за да могат посетителите да се ориентират но искаме да започнем с отворено каране за всеки който иска да кара. Нашите карачи ще раздават награди и след това ще направят демо каране за всеки който иска да гледа.

Ще има ли нещо специално изградено за тях в парка?
Кико и неговото крю се грижат за парка, той има няколко супер интересни идеи и нямаме търпение да ги видим реализирани.

За какво си най-надъхан за 27-ми?
За пръв път ни се случва да съберем толкова много хора на едно място. И всички покрай това ни кара да се надъхваме.