ILLMATE представят албума на WoshMc – “ANIMAL”

Албума на WoshMc „ANIMAL”  е факт и ще бъде представен по възможно най-добрия начин – с турне на целият ILLMATE – WoshMc, FARS, Logo5, Ruth, DJ Darkstep в шест български града. Специален съпорт за целия трип ще бъде родният халюциноген – Jamez Bongg и синтезаторният циник World Premiere.

Турнето стартира на 30-ти април, а първата дестинация е Велико Търново. В концерта ще вземат участие местните „герои” Sistah и Sensei. Следващият град в списъка е Русе. Клуб „Саундгардън” ще е домакин на събитието, а датата е определено ключова – 1-ви май. Без ден почивка, на 2-ри май, Wosh Mc и компания гостуват във Варна. Морската столица отдавна чака това събитие, а пък „илмейтърите” отдавна чакат да се изсипят в морската столица, така че само можем да гадаем какво точно ще се случи.

Адски фатален се очаква да бъде концертът в Бургас. Една от основните причини е, че и Нокаут ще вземат участие в събитието. За Ванките каквото и да се каже ще бъде малко, така че просто бъдете в Бургас на 3-ти май.

Разбира се няма как в цялото това безумно пътуване да бъде пропуснат Пловдив. Клуб „Фобия” ще бъде домакин на събитието, а local support ще са Asian Detective&Zinnat и Riot&Cube.

Последната точка в турнето, колкото и неочаквано да звучи, е София. Това ще е и официалната промоция на албума на WoshMc – „ANIMAL”.  Парти-център 4 КМ отново ще приюти ILLMATE, като датата е 5-ти май.

„ANIMAL” ще може да намерите на самите концерти, а по-подробна информация за разпространението и дистрибуцията на албума ще научите скоро на официалният сайт на лейбъла www.illmate.com