Ясни са топ карачите за юбилейното BEO 2009

От щабквартирата на Burton обявиха имената на вече потвърдили участието си основни сноубордисти, в идния Burton European Open (BEO). Както споменахме по-рано събитието, което ще се проведе от 9ти до 16ти януари 2009г. и ще заеме обичайното си място в Швейцарския комплекс  Лаакс, е 10то поредно и е негов юбилеен рожден ден.

На 6 звездното TTR състезанието ще разцепват доказани карачи като Шон Уайт (USA), Петю Пиройнен (FIN), Микел Бенг (NOR) и мега стилният швейцарец  Nicolas Müller. При дамите имената са следните – Джейми Андерсън (USA), Черил Маас (NL), Кели Кларк (USA), Мари-Франс Рой (CAN), Джени Джоунс (UK) и Сина Сандриън, която по време на състезанието ще бъде на собствен терен.

Тъй като BEO има отворен формат, всички сноубордисти от категорията аматьори могат да се вклчат в състезанието, след онлайн регистрация преди 20ти ноемрви на www.opensnowboarding.com

Освен парково разцепване от най-високо ниво, по време на събитието ще се проведат размазващи партита и концерти. След като издадоха нов албум през септември, The Streets ще посетят и рождения ден на BEO, като датата е 16ти януари. Преди тях на 14ти ще се покаже берлинското дуо Stereo Total, което познаваме от техни песни включени във класическите вече сноуборд филми Afterbang и Lame.

Събитието ще може да се наблюдава директно по интернет на страницата на www.go211.com. Повече информация за Burton сериите може да намериш тук и тук.


Майк Скинър от The Streets