И още малко новини от Swatch TTR World Tour…

На 19-ти юни, руки карачи от цял свят караха заедно на шестото издание на слоупстайл състезанието One Big Parkzeit, по традиция провеждано по това време на годината на брега на река Рейн, в залата с изкуствен сняг Jever Skihalle в Нойс, Германия. За пръв път тази година, състезанието беше част от Swatch TTR World Snowboard Tour. Именно и това беше причината ивентът да привлече рекорден брой участници – залата беше наводнена от редовните посетители, както и около 100 надъхани рукита, дошли специално за състезанието.

Резултатите
Мъже
1. Florian Heim (Mayrhofen / Austria)
2. Felix Harsch (Wegberg / Germany)
3. Jan Schmitz (Dormagen / Germany)

Жени
1. Elke Cogghe (Bredene / Belgium)
2. Laura Kunz (Westerburg / Germany)
3. Agnieszka Rusin (Innsbruck / Austria)


One Big Parkzeit 2010 (c) ONE BIG PARK

Нов Swatch TTR ивент в Австралия през юли

Не един, не два, а петнадесет отбора от най-добрите австралийски шредъри ще се състезават  за надмощие (ау, какви грозни думи) и по-голям дял от нагдарния фонд от 19 000 долара, на второто издание на ивента Mountain Dew Hut Jam в Маунт Булер, Австралия на 31 юли 2010.

Този фристайл ивент ще е интересен подари две причини. Почти 3-метровата Mountain Dew барака посредата на слоупстайл курса, както и уникалния тийм формат на състезанието, който позволява всеки отбор да избира най-добрите си карачи за да карат заедно. Изведнъж сноуборда вече не е толкова индивидуален спорт в Австралия…

Повече инфо и за двата ивента можеш да получиш на www.ttrworldtour.com


The Mountain Dew Hut Jam in 2009 (c) Dew Hut Jam