Horsefeathers King Of S.N.O.W

След големия успех на King of S.N.O.W миналата година, онлайн състезанието продължава с пълна сила и тази зима. Форматът остава съшия, а правилата стават още по-лесни. Това означава, че на всеки карач по света, ще му бъде още по-лесно да се запише за участие в този уникален сноуборд ивент.

Както миналата година, така и тази победителят ще отнесе 5000 долара, а Horsefeathers ще раздават награди всяка седмица.

 

Ето каква е схемата. Всяка седмица про от Horsefeathers ще представя клип на свой трик качен на www.king-of-snow.com. Твоята задача е направиш същия трик пред камерата с колкото можеш повече стил, на избран от теб уред и след това да качиш видеото на www.king-of-snow.com.

Та, какво ново тази зима?
1 рунд – 1 седмица. Всеки рунд ще трае по седмица. Това означава повече трикове за по-малко време, а също така и повече награди и победители.

Предварително обявяване на триковете. Вече всеки три следващи трика ще бъдат предварително обявявани наведнъж. Това означава, че можеш да заснемеш следващите три трика дори и за един ден в планината.

Подобрена система за оценяване. Oсвен гласовете, които получаваш от останалите юзъри на сайта, вече можеш да получаваш допълнителни точки с приключването на всеки рунд. Броят на тези точки ще се увеличава заедно със сложността на триковете.

Можеш да се регистрираш когато си поискаш. Bез значение от настоящия рунд.

Класация на нациите. Oсвен основната класация, вече на сайта можеш да намериш класация по страна на участниците. Всеки който оглавява ранг листа на страната си ще получи голям пакет с подаръци от Horsefeathers. Условието тук е да има поне 25 участника от страната ти.

Blue Tomato Rookie-Award. Kойто оглавява класацията за 6-15 годишни шредъри печели подаръци от Blue Tomato.

Horsefeathers Queen of S.N.O.W. На вниманието на момичетата. Ако ти лепнат поне 5 трика и оглавиш женската класацията ще спечелиш Horsefeathers Girls Outerwear и Streetwear Combo, както и Blue Tomato Streetwear Package.

GRAND FINAL. Финалът тази година ще се състои от 16ти до 18ти април в Horsefeathers Superpark, Planai. След 14 рунд, 10 карача ще бъдат поканени в Австрия (безплатно настаняване, храна и карти за лифта) за финалния рунд.

Запиши се безплатно – точно, така – безплатно! Пробвай късмета си тази зима в онлайн играта  – King Of S.N.O.W.

За повече инфо и регистрация насочи се към – www.king-of-snow.com.