Годишните Награди за Скейтборд в България

На 3.03.2012 ще се проведе седмото издание на Годишните Награди за Скейтборд в България.

Всичко ще започне още следобяд . За случая Skatebg.com са планирали един приятен сешън на мини рампата в Grindhouse.

Карането ще протече под формата на състезание за да може все пак някой да грабне и подсигурения от организаторите награден фонд.

Ето и правилата на състезанието:
Записванията стават само предварително като изпратите мейл най-късно до петък до [email protected] . Умоляваме ви да пратите имената, годините, спонсори (ако имате такива). Може също така да прикрепите и коментар с например колко обичате Skatebgи каква неразделна част от вашия живот сме всъщност.

Състезателите ще бъдат разделени на групи от по 4 човека, които имат 10 минути да карат заедно. От тях си зависи дали ще се изчакват, дали ще си дават път и колко лиеберални ще бъдат един към друг. Ако стане бой никой няма да ви спира.

Съдиите ще оценяват най- добрата серия и най – добър трик. Индивидуални трикове ще се броят само за категорията „най-добър трик“. Безкраини повторения на трикове в серия ще ви намаляват точките а не обратното.

 В зависимост от броя на участнице ще преценим и колко ръна ще има. Хубавото в случая е , че може да си сформирате ваши четворки и да карате с вашите хора в група.

Това са правилата, начало е 18:00 часа за да може да приключи навреме за церемоията по награждаването която е обявена за 20:30.

Ето и какво ви очаква на самата вечер:
Водещи на вечерта ще са вашия любим Чичата в партньорство със скейт/пънк легендата SDB AKA Шута. Внимание: Шута има рожден ден тази вечер , така че да не доидете с празни ръце.

Очаква ви поредната подготвена от Skatebg феноменална празнична програма включваща скечове, музика от Butilko и Trio SaS, награди, томболи, хвалебствени слова, красиви жени, ефтини питиета и не на последно място тотална разруха от единствената скейт/пънк банда в България – Piranha.

За музикалното оформление по време и след наградите ще се погрижи нашия добър приятел Dontwarrier.

Това е което ви очаква следващата събота – помислете пак дали няма да доидете.

Важно: скейт клуб Grindhouse е с ограничен капацитет. Ще се пуска докато се напълни и после вратите се затварят. Годишните награди за 2011 се подготвят от организатори и артисти на добра воля и единствено с продуктова подкрепа на магазини и марки които искат да са част от историята. Единствената ни цел е да запазим тази седем годишна традиция в нашите среди, за да можем да се съберем и отпразнуваме родния скейтбординг всички заедно. За целта е обявен вход от 5л. Все пак организаторите са доказали през годините , че могат с две и двеста.

За повече информация посетете www.skatebg.com или страницата на евента във Facebook (http://www.facebook.com/events/397135070313420).