Годишните награди за скейтборд на България- Гледайте в цялата страна!

Остава един ден до шестото издание на Годишните награди за скейтборд на България. Нека напомним на всички, че в сряда , точно в 20:00ч, българският проект за скейтборд култура Skatebg.com ще раздаде свойте престижни награди.

Това ще стане чрез пряко излъчване в интеренет на страницата на  Skatebg.com.

В рамките на 3 часа и под формата на вечерно толк шоу , ще станем свидетели на една уникална шоу програма. Церемонята ще се излъчва директно от студиото на организаторите и ще представлява комбинация от интервюта с поканени гости, видео презентации, връчване на награди, комедийни скечове и музика на живо от бандата на вечерта – Пистамашина.

Водещите са Стоян Aka Bashment и Йовко aka Chichata.

Ще бъде дадена възможност за интерактивно участие на всички зрители. На страницата на предаването ще има бутон който ще ви отведе директно до официалната страница във Facebook., където на стената ще може да зададете ваши въпроси към гости на предаването, както и да изпратите пожелания и поздравления към печелившите. Ваште коментари ще бъдат прочетени в ефир като водещите ще ви раздадат множество награди осигурени от спонсорите на вечерта.

Вече има и обозначени места в страната, където ще има официално излъчване на живо:

23.02.2011
София – кино Влайкова
начало 7:30
вход свободен

Варна бар "Saloon"
ул. Хан Аспарух 22
(срещу арменската църква)
Начало 7:30
вход свободен

Пловдив – очаквайте скоро!

Това къде ще го гледате си зависи от вас, единствено не забравяите –
23.02.2011 сряда
точно в 20:00ч

гледайте в Skatebg.com

Годиншни награди за скейтборд на България

Официалните трейлъри за евента…

Генерален спонсор на вечерта е  Monster Energy като
Незаменима одкрепа оказват също и Virus skateboards, Cleckshop.com, Vans, Insomnia, Element, Habitat, Alien workshop,Circa и Carhartt, както и наште медиини партньори Skatebg.com, Радио Тангра Мега Рок, списание Vice, Board.bg, Tri de, списание Whiteroom (www.whiteroom.info), Програмата , X-events.bg и списание 360