Годишни награди за скейтборд в България!

За шеста поредна година българският проект за скейтборд култура Skatebg.com ще раздаде своите престижни награди. Отличени ще бъдат сериозно проявилите се през изминалата година скейтъри в България. Категориите отново са пет: дебют на годината, събитие на годината, отбор на годината, видео на годината и скейтър на годината. За пръв път ше раздадем и парични награди за дебют и скейтър на годината под формата на чекове на стойност 500лв, осигурени щедро от нашия генерален спонсор Monster Energy.

Тази година организаторите от Skatebg.com отново ще се опитат да надминат очакванията с невероятно шоу. На 23.02.2011, точно в 20:00, на www.skatebg.com ще бъде излъчено церемониалното предаване на живо по случай Годишните награди. В рамките на три часа ще станем свидетели на уникална комбинация в стил "talk show", включваща интервюта с култови личности от art&culture средите, топ скейтъри, видео номинации, награди, интерактивни томболи на живо и какво ли още не.

Водещи на вечерта ще бъдат Стоян "Bashment” (познат от предаването Интерактив по ММ) и Бутилко (хип-хоп артист, участник в множество музикални формации).
На всички зрители ще бъде предоставена възможността да станат част от шоуто и да спечелят редица награди, подсигурени от спонсори.

Банда на вечерта ще бъдат самите Pistamashina на живо от студио 3.

Целта на организаторите тази година е да достигнат до много по-широка аудитория от цялата страна и чужбина.

Естествено, нещата няма да останат само във виртуалното пространство. Продължение на вечерта ще бъде и официалното парти по случая, което ще се състои на 26.02.11 (събота) в столичния клуб Жул Верн, ул.Раковски 127. За доброто настроение на присъстващите ще се погрижат Dj Chaves (Cotton Records), Ramzey Hercules, MissLinn и Toshjmosh. Ще бъдат излъчени изрязани от официалното шоуто сцени, както и видео презентации от номинациите.

Като цяло се очертава плътна и добре изготвена програма. За повече информация, посетете сайта на организаторите: www.skatebg.com

Годишните награди за 2010 се осъществяват с любезното съдействие на Monster Energy.
Ежедневен ъпдейт с информация може да получите в официалната страница във Facebook.