Годишни награди за скейтборд в България за 2009

Ето,че дойде и момента, в който имаме огромното удоволствие да ви обявим датата и часа на церемониялната вечер на петите Годишни награди за скейтборд в България. Всяка година обещаваме най-добрата вечер, но тази се заформя наистина да бъде ненадмината по оригиналност и доза забавление. Тази година партито отново ще бъде тематично, като тематиката ще е ………Цирк.

Да, точно така правилно сте ни разбрали – Skatebg заедно с Cleckshop.com ще разпънат цирковата шатра в центъра на София. Повече от това няма да издаваме. Искаме само да споменем , че е препоръчително да сте издокарани подходящо за случая или поне се постарайте да бъдете официални за това културно мероприятие. Награди и томболи, осигурени от спонсорите, ще бъдат раздавани за оригинално облекло и също така оригинален цирков номер. Всеки желаещ ще има възможността да покаже любимия си фокус с карти, цигара или пари. Приканваме всички потенциални фокусници да се подготвят – няма да съжалявате.
Незабравимото шоу ще бъде водено от световно известните водещи
Карабас Бирабас и Дон Базилио, дошли специално за случая по наша покана.
Ако все още не сте разбрали бъдещето си, дали ще спечелите някой ден награда  , дали ще ви лепне мечтания трик или дали ще се получи с желаната мацка- отговорите ще може да получите от небезизвестните циганки гледачки Karmen и Kasandra.

Не и на последно място ще бъдат раздадени награди и за скейтборд в следните категорий:
Скейтър на годината, Дебют на годината, Отбор на годината, Видео на годината, Събитие на годината
.
Специална награда ще бъде дадена за Принос през изминалата година.
Тук може да си припомните номинираните.

Незабравимата вечер ще се осъществи благодарение на хората, които ни подкрепят и подклаждат скейтборд културата в България – Cleckshop.com, Extreme Chanel, Virus skateboards, Vans, Circa, Element, Krew, Supra, Alien Workshop, Boardshop, Corporide и Vehicle
С медийната подкрепа на: Skatebg.com, Whiteroom, Vice magazine, Tri-de


Ето и подробната информация относно кога и къде:

Кога:      27.02.2010 година (събота)
в колко: начало 19:00 часа
къде:    
кино “Влайкова”, ул. „Иван Асен” 2
колко:    5 лева
какво:    Циркът на Skatebg.com

Важно, Важно – много Важно:

Кино “Влайкова” е с ограничен капацитет. Именно затова наградите тази година ще бъдат проведени в доста ограничен кръг. Няма да ни е лесно да върнем някои от вас, но именно заради това сме осигурли екип от фотографи и най-вече видеооператори, които ще заснемат събитието подробно и ще последват дългометражни репортажи.

Покани ще бъдат осигурени на всички номинирани – една покана един човек. Ако сте номиниран и случайно имате гадже, което искате да доведете – моля пратете e-mail с вашето и неговото име.
Пратете
e-mail до: [email protected]

По предложение на Гари предимство тази година ще имат хората, които карат, така че освен тях петимата ще дадем шанс и на още 95 от вас да присъстват на незабравимото шоу. Единственото, което трябва да направите е да пратите e-mail до нас с вашето име. Първите 100 e-mail ще имат предимство на вечерта (това не е гаранция, че ще влезете).

Пратете e-mail до: [email protected]

Това е новината за седмицата, месеца, сезона и годината. Вземете си пари за захарни петлета и колелото на късмета.
С
ледете сайта за последни новости около събитието!

До събота!