Годишната „Топ 10“ класация на Transworld Snow

От няколко дни насам Transworld Snowboarding правят лека ретроспекция на годината, като ни представят "топ 10" класации в различни категории. До момента, победителите в различните категории са както следва:

№ 1 в "Топ 5 Евента на 2011 г."

The Nixon JibFest
В случай, че все още не си разбрал – оригиналното от-карачи-за-карачи анти-състезание тази година се завърна в Нортстар-ат-Тахо, Калифорния. Идеята е същата, като едно време. Трасето и карачите – по-добри от всякога…

№ 1 в "Топ 10 Трика на 2011 г."

Бексайд трипъл корк 1440 на Марк МакМорис
Едно ниво над това което направи Торщайн миналата година. Първия заснет приземен трипъл корк.

(Тук ще направим една вметка – ако става дума за трикове, ние ще запомним годината с ето това видео – така нареченото "Коничиуа" трипъл родео от британеца Били Морган. Мега стилно, мега непретенциозно и небрежно (не на специална пролетна фото сесия, а в замръзнал декемврийски парк с паднала на попивката колежка Шерил Маас) и мега фън).

№ 1 в "Топ 10 Най-Гледани Клипчета на TWSnow.com за 2011 г."

Бексайд трипъл корк 1440 на Марк МакМорис
Първо място с над 200 000 гледания – трикът, който вдигна летвата март месец тази година.

№ 1 в "Топ 10 Най-Сърчвани Карачи в TWSnow.com за 2011 г."

Торщайн Хоргмо
Оказва се, че любимецът на щатите е норвежецът Торщайн Хоргмо!

№ 1 в "Топ 10 Най-Популярни Уолпейпъри за 2011 г."

Селекция от най-добрите снимки, които можеш да превърнеш в гъделичкащ окото фон докато се занимаваш с разни други неща на компютъра си. Тук класацията е по-скоро малка галерия с десктоп уолпейпъри, та кликни тук да си харесаш нещо ново за компа.