Гледайте трейлъра към новия филм на Ninja Squad – „Weekend“

Ninja Squad пуснаха трейлъра към новия си филм – „Weekend“. Почти изядени от любопитство натиснахме „плей“ бутона и определено видяното много ни хареса. Едно добро предястие към основното меню, което ще бъде сервирано на премиерата на филма на 20-ти август. Естествено следете ни, за да получите скоро повече информация за самата премиера, а сега ви оставяме на трейлъра.

А покрай него, вижте и какво ни отговорихе нинджите на няколкото въпроса, които им зададохме:

След като през изминалия сезон почти всеки уикенд вадехте по едно видео, сега излиза и филм “Weekend”. Как успяхте да съберете толкова материал?

Нинджа уикендите „Ninja Weekend“ бяха като кратки епизоди от дните, през които карахме по пистите с приятели и общо взето нищо от тези кадри няма да влезе в Weekend. За него оставихме
всичко, което снимахме по улиците, извън пистите и парковете.

Какво би казал, че е различното в таз-годишния проект?

Видеото е основно с градски кадри и малко гори. Оказа се доста по-сложно за нас да направим изцяло стрийт филм като се има предвид, че караме само уикендите, но мислим, че се получи едно семпло и приятно за гледане видео.

Седми филм, WOW. До кога мислите да продължите, каква цифра се гони?

Гоним безкрайността. Не искаме да се вижда края нито на филмите, нито на карането. Важно е желанието и стремежът към това да не се ограничаваме в рамките, в които живота и хората
се опитва да ни вкарат, а 7 може да е щастливо число и след него да следват още 77. Цифрата няма значениe, важното е да караме и да сме заедно, и да правим всичко, което ни харесва,
и още хиляди работи…

След толкова много пътуване, каране, снимане и виждайки резултата на монитора си, как оценяваш изминалия сезон?

Като цяло след всичките изброени работи и взиране в монитора резултата може и да е чифт очила с голям диоптър. Беше добър сезон от гледна точка на това, че се появиха няколко нови места за каране и успяхме да ги обиколим всичките по няколко пъти. Покарахме с доста различни хора,
което е много хубаво. За съжаление обаче имаше и хора с които не успяхме да караме, може би защото зимата беше кратка и не остана време, но надеждата умира последна.

И накрая, премиерата в Габрово се превърна в традиция и очаквано събитие. Готвите ли нещо интересно на поляната над „Градище“ тази година?

Интересното е, че за нас всеки път е като за първи път, за което алкохолните напитки спомагат доста. Освен „Weekend“, който ще прожектираме през уикенда на 20 август няма нищо друго сигурно. Хората могат да очакват неочакваното, а и могат да си направят един неочакван уикенд. Премиерата си е за нас и за всички които искат да я отпразнуват с нас. Просто е важно да идват хора които наистина искат да са с нас и да ни уважат.