Гледай The Oakley Arctic Challenge финалите в реално време

Вчера бе дадено началото на едно от най-атрактивните сноуборд състезания в света. Тази година, целта на провеждащото се в Осло (Норвегия) събитие, носещо максимума от 6 TTR звезди,е достигането и надминаването на 10 метровата линия над куотърпайпа! ! Големият въпрос е, ще успее ли някой да счупи рекорда на легендата Terje Haakonsen. Основателят на The Arctic Challenge достигна до 9.8м на състезанието провело се през 2007г.

Събралите се под северното сияние карачи, ще се състезават до 21-ви февруари, когато ще се проведе куотър пайп финалът. На 19-ти пък ще се състои атрактивният Highest Air финал. За наградния фонд от 100,000USD ще се борят хора като моментия TTR водач Peetu Piiroinen (FIN), Risto Matilla (FIN), победителят от TAC 2008 Kevin Pearce (USA), Antti Autti (FIN) и разбира се Terje Haakonsen (NOR). Danny Davis (USA) няма да участва заради контузия.
 
Какво ще покажат те, ще може да гледаш на живо на нашия сайт благодарение на Freecaster.tv. На 19-ти от 13:45ч до 15:00ч (родно време) ще може да гледаш Highest Air финала, а на 21-ви, от 13:45ч до 15:15ч – куотърпайп финала.

Повече информация за събитието може да намериш на www.t-a-c.no