Гледай Hot Dawgz & Hand Rails на живо

Утре, в ранните часове ще се проведе 11-тото издание на епичното състезание в Bear Mountain Hot Dawgz & Hand Rails (HDHR). Евентът не носи нито квалификационни точки за олимпийските, нито за Worlds Snowboard Tour, поводът то да се състои е много по-важен от и двете взети на куп – да се съберат част от най-добрите джибъри в света и за да разцъкат заедно за удоволствие на публиката (на курс изграден от над 140 тона докаран с камиони сняг и лед) , като всичко това се съчетае с огромно парти с музика на живо по случай идването на новия сезон.

Ако пък съвсем случайно нямаш път към Южна Калифорния, имаме много добри новини за теб – състезанието ще се излъчва на живо на Snowboarder.com с водещ Еди Уол и специални гости в студиото (начало 1ам).

Списъкът с качачите, които ще малтретират дъските си на курса включва имена като Лукас Магун, Денис „Бонус“ Леонтиев, Спенсър Шуберт, Скот Вайн и много други. От Stinky с гордост съобщиха, че на евента ще карат и не един а цели 4 техни карача – Андрю Брюър, Майк Грей, Джейк Шейбъл и най-новото попълнение в отбора Ерик Леон. Да знаеш за кой да викаш!