Гиги Ръф е вече част от Volcom Snowboarding!

Точно такa! От тук нататък, карачът прекарал голяма част от кариерата си като член, на отбора на Burton Snowboards, вече ще кара с дрехи и дъска от Volcom! От този сезон, Гиги ще бъде сред сноубордисти като Бйорн Лейнс, Уили Или-Луома и легендата Тери Хаконсън.  Това обявиха официално вчера, от щаба на Volcom.

По този начин, в отбора на Volcom преминава един от най-стилните и креативни сноубордисти в света. Хората, които са карали с него, неизменно споменават способността му да вижда линии в планината, които убягват на останалите. Необикновеното му усещането за природата, там горе, прави стила му уникален. През изминалия сезон, младият австриец присъстваше в топ 10 на Transworld Business Exposure Meter, както и в топ 10 на Snowboarders Rider of the Year.

„Гиги беше част от семейството на Volcom от самото начало и сега съм наистина щастлив да го видя като 100%-ов сноубордист на Volcom. Това е огромен плюс за компанията и много мотивиращо за бъдещите ни планове. Yea Gigi!" – Ричард Уолкот, изпълнителен директор на Volcom.

Последните видео продукции, в които може да видиш как Гиги Ръф разцепва пудрата са „It’s Always Snowing Somewhere”, “Ready” и филмът на пиратите, от които Гиги е част – „Overseas”. „Пиратският” трейлър може да гледаш в WR.TV, а повече информация относно трансфера на Гиги, ето тук!


Гиги, след опит да заговори продавачка от Банско.                  снимка: Vincent Skoglund