Геш Михайлов извоюва покана за Red Bull UpSprings

Тази година за пръв път локалното състезание Pop ‘n’ Drop в Absolut Park (Flachauwinkl, Австрия) вече гордо носи две TTR  звезди. Освен това то също така е част от тура ASA и се явява квалификационен рунд за Austrian Open в Вестерндорф от 4ти до 6ти март 2010г..

Също така състезанието тази година беше специално поради още една причина. На него присъстваше бившия олимпийски шампион – Никола Тост, която беше включила състезанието като част от в програмата си "Sprungbrett 3er". Sprungbrett 3er е проект на немското про – този сезон тя обикаля на няколко отворени състезания с цел да набележи млади карачи между 5 и 15 години и да ги покани на ексклузивни евенти като MBM Monstersession и Red Bull UpSprings, като по този начин им асистира да направят първите си стъпки на голямата световна сцена.

Pop ‘n’ Drop се проведе на миналия уикенд, а в тази връзка снощи до нас долетя поредната радостна новина от Геш Михалов- дори след падане, той е успял да се класира 4-ти на състезанието. На следващия ден Геш е карал с Никола Тост и тя явно много го е  харесала, защото той получава wildcard (покана) за Red Bull UpSprings, което значи че от 17 до 21 Март, той ще кара и участва във фото сесии наред с протата от Red Bull.

За още снимки и информация – Absolut Park.
Прочети новия WR Profil в секция Features – Геш Михайлов.

Междувременно излезе клипче към провелото се на 10 януари 2010 състезание Jib King, където Геш стана първи.