The Future of Yesterday – цял филм | 4K

The Future Of Yesterday обединява най-запомнящите се моменти от миналия сезон на група приятели, които ей така, между другото се случва да бъдат и едни от най-големите машини на световната сцена днес – Халдор Хелгасон, Тор Лундстром, Кевин Бакстром, Улрик Бадерчер, Етан Морган, Еики Хелгасон и Макс Бури a.k.a Cozy Bois.

Както бързо става ясно, идеята на крюто не е да се придържа към формата на класическия сноуборд филм с индивидуални части, изпълнени с внимателно подбрани кадри на най-новите, невиждани до момента трикове от най-новите места. Тук идеята е друга. Cozy Bois се връщат обратно към корените, към времената преди маркетинг бюджетите, мега продукциите и очакванията на спонсорите, които ги финансират. Времената, когато сноборд филмите са били правени от истински крюта – група приятели, които са пътували, карали и са се забавлявали заедно.

Интрото е абсурдно, триковете още повече, а целия вайб на филма някак ни напомни на проектите от едно време на епичните крюта на Robot Food, Isenseven и тн… Enjoy!