FURTHER с премиера в София!

GH SWITCH представя премиерата за България на новия сноуборд филм на Джереми Джоунс – „FURTHER“. Броени дни след световната премиера на “FURTHER”, българското сноуборд общество ще може да се наслади на невероятното приключение на Джереми и компания, които обикалят едни от най-опасните и недокосвани от човешки крак места в планините. Премиерата в САЩ премина повече от успешно карайки хилядите, дошли да гледат филма на живо, да изпаднат в екстаз.

Следвайки философията на основната премиера, ние също залагаме на прожекция на открито, която ще се проведе на 25.09.2012 (вторник), в Лятното кино до НДК, известно още като Art Space, или просто киното до бар „Петък” под небето.

“FURTHER” е втората част от трилогията “DEEPER, FURTHER, HIGHER” продуцирана от “Teton Gravity Research”, с участието на сноуборд ленегдата Джереми Джонс. Филмът представя едни от най-ултимативните места за извън-пистово каране на сноуборд по света (стигайки дори до неговия край), както и алтернативния начин на живот. Трилогията поставя акцент върху отношението към планетата Земя и кара хората да се замислят върху начина, по който съществуват, мотивирайки ги да постигнат много повече от това да бъдат просто потребители. Използването на хеликоптери и моторни шейни при достигането на върховете са крайно нежелателни, което прави достъпът крайно труден и опасен.

Във филма участват още небезизвестните Терйе Хааконсен, Райланд Бел, Лукас Дебари, Форест Шиърър, Джош Дирксън, Мич Тюлдерер, Биби Пекарек.

Продуцентите от “Teton Gravity Research” очакват турнето на филма да се превърне в едно от най-съществените събития в сноуборда и екстремните спортове през последните години, обикаляйки в рамките на 3 месеца повече от 30 държави на 6 континента, организирайки над 100 премиери.

Джереми Джонс е основател на фондацията “Protect Our Winters”, чиято цел е концентриране на вниманието върху глобалното затопляне и промяната в климата.

И така:

Лятно кино на НДК (Art Space)
(до бар „Петък” под небето)

25.09.2012 г., Вторник, 20:30 ч.
Билет: 5 лв. (на място непосредствено преди премиерата)

Първите 50, закупили си билет, получават безплатна биричка на бара, осигурена от Dielsport.

ВСИЧКИ ще получат ободряващи напитки от Monster Energy.

И ако това ви се струва малко, то някои от вас с късмет ще се подсигурят с топли крака през зимата благодарение на Stinky.

Посетете страницата на събитието във Facebook.

Премиерата на Further се осъществява с подкрепата на:

Dielsport

Stormshop
Monster Energy Drink
Sport Delivery
Stinky

Whiteroom
360 mag
Sportal.bg
Men.bg
No Ski Crew

бар „Петък”
club *MIXTAPE5*