Фрийрайд календар от Вичо Троянов

Фотографският опит на Виктор Троянов, или както всички му казват – Вичо, вече е прехвърлил 10 години, а с това и правилото за 10-те хиляди часа, след които човек е усъвършенствал това, с което се занимава.

victor-troyanov-calendar

Може да си виждал снимките му за епичния сноуборд и ски филм Изгубената зима на Стоил Димитров и Емануил Емануилов от края на 2012 г. Може да си ги засичал и в сайта на National Geographic, а също и на страниците на печатното издание. Включително и ние сме публикували негови кадри – от миналогодишното ски и сноуборд събитие Дончо Кани.

Любовта на Вичо към пътуванията и снежните склонове го отвежда в Аляска, а след това и в Антарктида като част от ХХ-та Българска антарктическа експедиция. Като цяло той не се спира на едно място, а резултатът от последните няколко фрийрайд сезона сега е събрал в нов, красиво оформен календар за предстоящата 2017 г.

Хартиеното издание е с размер А3 и съдържа 12 висококачествени цветни и черно-бели фотографии, които са запечатали ски и сноуборд екшън с извънпистово каране. То ще бъде представено на 5 октомври в Betahaus от 19 ч., а след това, към 22 ч. събитието ще прелее в парти в бар Flip-Flop.

В Betahaus календарът ще може да се купи на промоционалан цена, а от 6 октомври ще може да се намери в BASECAMP, Стената, Outsider, Клуба на пътешественика, Галерия Zелена, Плюс Това и на сайта на БАССЕС.

Ето го и Facebook събитието.