Филмова треска – серия 1

Със задаващият се иззад близкия ъгъл “край на сезона”, започнаха да се сипят и първите трейлъри на филмовите компании. Трейлърите имат за цел да ни държат в съзнание по време на борбата срещу евентуалните психически отклонения до които липсата на сняг може да доведе в чакане на следващия сезон…

В първата серия на вашето внимание предлагаме бърз поглед върху т’ва с к’во са се занимавали не-толкова-примерните момчета от Finga On Da Trigga. Работното заглавие на настолната за всички O.G.s групировка е State of Mind. Имайки предвид, че на главните герои не им трябва много сняг, за да се впуснат в унищожение на градската инфраструктура, се предполага, че те едва ли са привършили със снимките.
Вижте трейлър тук: www.technine.com/somweb.mov

В същото време Whiteout Films също пуснаха тийзър, макар и да нямат още работно заглавие на новия си проект. Сигурно е обаче, че Pаavo Tikkanen, Kale Stephens, Chris Brown, Chris Dufficy, JF Pelchat и компания за пореден път ще покажат какво значи да си верен на “wildcat” стила. Ето малка порция забавление с марка Whiteout Films:
www.whiteout-films.com/videos/WO-April_Teaser-Large.mov

Добра новина и за трепнещите в очакване фенове на Absinthe Films. Вече е ясно, че новото им заглавие ще носи името More, като този път тандемът Hostynek – Armbruster ще наблегне повече от обичайното на карането по рейлове и в паркове. Според очевидци на суровия материал, пожелали анонимност, кадрите са меко казано главозамайващи, което ни кара да броим дните до пускането на More.

Очаквайте скоро серия 2, за това какво се случва в този бранш на световната сноуборд индустрия.