Exit фест търси своите 600 доброволци!

От 1-ви юни всеки може да кандидатства за работа към EXIT фестивала. Тази година Exit Festival отваря вратите си за 600 доброволци от цял свят, които ще имат възможност да наберат опит в работата за програмната продукция, в прес центъра, в Exit Village, в промо екипа и другите фестивални сфери.

От 1-ви до 20-ти юни всички млади хора, които искат да участват и да станат част от това голямо семейство, ще могат да попълнят формуляра за кандидатстване на този линк: http://www.exitmusic.tv/volunteers или направо от сайта на фестивала www.exitfest.org.

Във формуляра се попълва лична информация, предишна месторабота и опит като доброволец, прикрепено с мотивационно писмо за желание за работа към EXIT, споменавайки дадения организационен сектор, в който доброволеца би искал да работи. Всички кандидати, които бъдат одобрени ще бъдат интервюирани и обучени.

Доброволците ще получат безплатен достъп до целия фестивал и ще могат да останат там и след работното си време. Също така получават и безплатно настаняване в EXIT Village, храна в селището и жетон за безплатни напитки. След приключването на EXIT фестивала, доброволците получават сертификат, с който се удостоверява работата им като доброволци, което ще бъде полезно допълнение към автобиографиите им.

Чрез работата си на EXIT фестивала доброволците ще имат възможността да развият чувство за принадлежност към общност, хуманитарна работа, както и личностно развитие, да придобият нови умения. Ще имат възможността да срещнат хора от всички части на света, ще упражнят езиковите си умения и ще получат информация как се организира фестивал. Специална част от задълженията ще е участието в екологични уъркшопи, което ще им даде възможността да научат много за ползата от технологичните източници за преработване на енергия, повече сведения за екологията и опазването на околната среда.

Доброволците ще бъдат наети от 5 до 12 Юли на EXIT фестивала, в Нови Сад, а смените ще бъдат по шест часа.

Желаем успех на всички!

Присъединете се към атмосферата на EXIT фест!