Exit Extreme Film Fest 2011

Лятото си отива, септември месец е вече тук. Позитивното в случая е, че както обикновено първите дни след лятната летаргия винаги имат какво да ни предложат. Така е и в този случай – задава се шестото издание на Exit Extreme Film Fest!

На 10 септември 2011 (събота), хидропарк Казичене отново ще се превърне в притегателна точка за над 3500 любители есктремните спортове – едни, за да се включат в множеството демонстрации и състезания, други за да слушат музика на живо и да гледат най-добрите български екстремни филми за изминалата година, трети просто да позяпат и да изпият по едно-две пиенета, но всички с общата мисия да се забавляват максимално.

Следвайки модела с времето и опита нещата да се правят все по-добре, организаторите на фестивала отново са вложили доза новаторство и обещават изключителни атракции, което ще  превърне Exit Extreme Film Fest 2011 в своеобразна кулминация на заминаващия си летен сезон.

Силен акцент на събието ще бъде Биг Еър Бег състезанието, което ще позволи на практикуващите сноуборд, ски и байк да изпробват шанцата и да покажат сериозни трикове. Победителите ще получат парична награда, която ще дойде като бонус към значително увеличеното его, породено от възгласите на тълпата.

Със сигурност публиката може да очаква невероятна атракция и по време на мотокрос, уейкборд, сноуборд, стънт, фрий ски, фрий рън, маунтинборд, скейтборд, BMX, брейк денс и инлайн демонстрациите, след като в събота, за пореден път Exit Extreme Film Fest ще събере най-добрите в тези спортове.

Събитието ще завърши с церемония по представянето на спечелилите филми и награждаване на техните създатели.

Главната цел на фестивала не се променя с годините – да демонстрира и популяризира класическите екстремни спортове, както и други модерни спортни активности сред младите и прогресивно мислещи хора и пряко да насърчи снимането на филми, които допълнително да спомогнат за това.

И това определено не е всичко. Фоерверки, джетове, въртене на огън, тату арт, дрифтинг… Вместо да прекарвате съботата в леглото – мързвлувайки, вдигнете се, бийте си два шамара и ви чакаме на хидропарк Казичене

Дрескод: Камуфлаж

Exit Extreme Film Fest 2011 ще се проведе със съдействието на Monster Energy. За да научите повече за фестивала, посетете http://eeff.eu/.