EXIT 2010 започва продажба на билети в България

Днес (20 април) започва продажбата на билети за най-големия музикален фестивал в югоизточна Европа – EXIT фест в Нови Сад, Сърбия.

От четвъртък 8-ми до неделя 11 юли, магическата Петроварадинска крепост, извисяваща се над река Дунав, ще събере многобройни фенове и приятели на музикалния фестивал EXIT за едно незабравимо изживяване за 11-ти пореден път.

 “Да гледаш как толкова много хора се забавляват година след година на нашия фестивал е наистина вдъхновяващо. Оценяваме подкрепата на нашите фенове и ще продължим да правим фестивала все по-добър и по-добър”, казва Боян Божкович, генерален мениджър на EXIT.

 Най-мащабното издание на EXIT бе организирано по случай десетия рожден ден на  фестивала през 2009 година, когато всички билети бяха изчерпани предварително.

Информация за билети и резервации за къмпинг за EXIT 2010 можете да намерите тук:
Цени

    * Билет за фестивала (4 дни) – 153 лв
    * Къмпинг – 49 лева

Билети за фестивала можете да закупите от:
Ул. “Кирил и Методий” 120, ет.7, United Partners Ltd.
Работно време
понеделник – петък
9:30 ч – 18:00 ч.

Стартирал преди 11 години като студентски протест срещу комунистическия режим на Милошевич, EXIT доказа, че музиката е универсален език, който обединява хората и ги мотивира заедно да направят света едно по-добро място.

EXIT продължава да еволюира и да събира хора с еднакви интереси и въпреки че всяка година се разраства, той успява да запази уникалната атмосфера на близост и топла енергия между хората там. Посети www.exitfest.org.