ОНЛАЙН ПРЕМИЕРА: ЖИВОТЪТ НА ЕДИН ПЛАНИНАР

Информация за събитието

Кога:
Къде:Online
Тип:

  Wild-berries ни канят на онлайн премиерата на “Животът на един планинар” – филм, вдъхновен от историята, духа и философията за живот на един български алпинист, скиор и планинар – Младен Катранджиев.

  животът на един планинар

  През зимата на не толкова далечната 2016-та година, в България пристига австро-германска група от скиори и сноубордисти, които целят да снимат спортен филм из българските планини. За да се докоснат до красотата и разнообразните терени на Рила планина, момчетата от Bootsjungen избират за свой гид Младен Катранджиев. По време на общите им обиколки и снимачните дни, групата от млади мъже от Австрия и Германия е толкова впечатлена от българския планинар и неговия дух, че без негово знание, решава да промени изцяло първоначалния си план. Вместо да снимат филм за ски и сноуборд, Bootsjungen решават да разкажат вълнуващата и докосваща история на техния вдъхновяващ гид и нов приятел.

  Каним ви да споделим емоцията от тази късометрежна лента, щеляща да покаже на света красотата на Рила през очите на един български планинар – Младен Катранджиев.

  Продукция: Bootsjungen
  С подкрепата на: Wild Berries

  Прожекцията на филма е безплатна и ще се състои онлайн в посочения час. Очаквайте информация с линк за гледане няколко дни преди събитието.