Enter The Blueroom 2011 fueled by Monster Energy

На 6-ти август 2011, българското списание за водни борд спортове Blueroom с подкрепата на енергийна напитка Monster Energy, организира третото годишно издание на "Enter the Blueroom" – безплатни уроци за всички желаещи по уиндсърф, кайтсърф и уейкборд!

Не пропускай тази уникална възможност да направиш своите първи стъпки в уиндсърфа, уейкборда или кайсърфа – без да платиш и стотинка и с помощта на висококвалифицираните инструктори на сърф училище "Board Academy", къмпинг Градина. Записването ще се проведе сутринта в деня на събитието, а уроците ще протекат под формата на лекции и разбира се практика във водата, стига да го позволяват метеорологичните условия. (За предварително записване – изпрати мейл на [email protected] до петък, 5-ти август с името, телефона и своя избор – уиндсърф, кайтсърф или уейкборд).

Тази година за пръв път Blueroom ще обидени сили и с еко организацията Surfrider Foundation Sofia, която в рамките на събитието  ще проведе уоркшоп посветен на опазването на морето, плажовете, вълните, водите и хората, които ги обичат.

Независимо дали си карал уиндсърф, кайтборд или уейкборд, дали си играл на  волейбол или на джаги, дали си зяпал демонстрациите със студено питие в ръка или просто си се излежавал на плажа, за нищо на света не пропускай традиционното "Enter the Blueroom" парти на плажа в края на деня. Тази година то се очертава да бъде по-голямо и забавно от всякога, защото специални гости на бара под звездите ще бъдат Camp Sessions!

Enter The Blueroom 2011 fueled by Monster Energy
Място: сърф училище "Board Academy", къмпинг Градина.
Дата: 6 август 2011 г.