EEFF 2011 – или как освен да се забавляваме да спечелим и награди

Поредната порция новини ни бе сервирана от организаторите на Exit Extreme Film Fest 2011. Както подобава на подобен тип събитие, доста изненади очакват присъстващите. Освен всичко, което вече изброихме, посетителите ще имат възможността да се сдобият и с награди предоставени от Monster Energy, AnyExit и GoPro.

А ето как може да се случи това:

За да участвате в томболата за спечелването на камера GoPro трябва да сте облечени съобразно дрес кода на Exit Extreme Film Fest 2011, а именно да носите камофлажна дреха. Ако сте се съобразили с това условие, ще може да минете през шатрата на GoPro по време на събитието и да си изтеглите номер, с който автоматично участвате в томболата, която ще направи един от вас истински щастлив собственик на култовата камера.

За да спечелите награди от Monster Energy (гуди бегс, шапки, суичери, стекове с енергийната напитка) и от AnyExit (панталони) трябва просто да уловите интересен момент от Exit Extreme Film Fest 2011 на камерите си, като логото на Monster Energy трябва да присъства задължително на снимките ви – дали ще е на фона на някой стилно лепнал трик или ще е част от друг интересен момент – използвайте фантазията си и решете вие.  След това трябва просто да  изпратите мейл със сниманите от вас кадри на [email protected] и да стискате палци журито и публиката да харесат творенията ви.

Жури съставено от организаторите на събитието ще селектира трима победители, а още трима ще бъдат избрани след гласуване от феновете на Фейсбук страницата на Monster Energy MAT Bulgaria. Изпращайте снимките си до 19-ти септември (понеделник), а резултатите и съответно победителите ще бъдат обявени на 1-ви октомври (събота).

Камофлажирайте се и носете фотоапаратите си. От нас – успех!

Забележка: Организаторите на събитието си запазват правото да използват изпратените от вас кадри.